Rondom het huis bevindt zich een schitterde tuin met ligweide van 1800 m2 en een speelveld van 4000 m2. Op het grote terras en in de tuin staan verschillende zitjes met tuinmeubelen en ligbedjes.

Een vuurplaats, zwembad, jeu de boules baan en BBQ nodigen uit tot buiten recreëren.


 

Een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes


Het gebied leent zich uitstekend om langere of kortere wandelingen te maken.De routes zijn door de Eifelse Wanderverein duidelijk uitgezet op mooie, goed te bewandelen paden.Ook organiseren zij op verschillende zondagen wandelingen waar men aan kan deelnemen Ondertussen kan men van het schitterende landschap en de fluitende vogels genieten.

 In de zomermaanden rijden speciale bussen waar men de fiets in vervoeren kan, en zo al een stuk van een lange fietsroute kan afleggen.

 In de winter heeft de Eifel ook zijn charmes, er zijn twee skipistes in de onmiddellijke nabijheid, waar ook loipes en wandelroutes zijn uitgezet, en waar men na afloop in een blokhut kan opwarmen bij een groot openhaardvuur.
 Verdere activiteiten in de regio zijn bv. in Bitburg een mooie sauna en zwemparadijs met moderne binnen- en buitenbaden. In Bleialf en Prüm zijn gezellige winkeltjes en leuke restaurants.

 Het pittoreske middeleeuwse plaatsje Kronenburg is zeker een bezoek waard. Zeker in de zomer waar men beneden aan het meertje kan zonnen, zwemmen, waterfietsen en voor de kinderen klim- en springtoestellen in het water staan. Ook kan men een wandeling om dit meertje maken

 

 

De voordelen van onze ligging:
•Stad of natuur: vele interessante uitstapjes in de directe omgeving
•Uitgebreid cultureel- en vrijetijdsaanbod voor groot en klein
•In de omgeving zijn diverse mogelijkheden om heerlijk te gaan uit eten
•Goed bereikbaar met de auto; ook in de winter worden de wegen goed sneeuwvrij gehouden!
Meer informatie over de route

 

Heeft u nog vragen mailt of belt u ons!